Optimus Prime werkt met de volgende programma’s

Eerste Hulp Bij Ontwikkelvraagstukken

  • Op basis van twintig jaar werkervaring hebben we de meest waardevolle managementadviezen samengebracht in een paar e-books, whitepapers en pdf-bestanden. Bijvoorbeeld over hoe gedragsverandering werkt in een groep of hoe je een sterk team stap voor stap kunt opbouwen. Die informatie kun je kosteloos toegestuurd krijgen. Gewoon door even een mailtje naar ons te sturen: info@optimusprime.nl
  • Daarna kun je snel zelf al aan de slag met de nieuwe inzichten. Kijk anders ook even op onze ‘NIEUWS’ pagina (rechts bovenaan), waar je een indruk krijgt van onze producten.
  • Wil je daarna een vrijblijvend advies op maat? Dat kan. In dat geval kun je bellen met allround adviseur Gian Kerstges, via: 06 112 99 813.

 

Stand-by jaarabonnement

Een heel jaar lang heb je als leidinggevende de beschikking over een adviseur die jou binnen 24 uur helpt met persoonlijke en professionele vraagstukken. In bijvoorbeeld deze situaties is dat ideaal:

  • Je wil even snel schakelen met een expert, waardoor je vervolgens zelf de juiste vervolgstap kunt zetten in de ontwikkeling van je team.
  • Je eigen HR afdeling is vooral bezig op operationeel niveau en jij hebt behoefte aan advies op een meer strategisch niveau.
  • Je wil vertrouwelijk met een coach sparren over een persoonlijk ontwikkelpunt. Zonder dat je meteen een heel traject wil doorlopen.
  • Je hebt weinig of geen ervaring als leidinggevende en je kunt een goede ‘buddy’ gebruiken die stand-by staat en je voorziet van nuttige adviezen, do’s en don’ts.
  • Je bent een ervaren leidinggevende die open staat voor moderne, vernieuwende inzichten op het gebied van veranderkunde en teamontwikkeling. Op die manier houd jij je eigen ‘zaag’ scherp en blijf je je ontwikkelen.
  • Je wil de kennis en ervaring van collega’s uit je eigen vakgebied benutten doormiddel van een netwerk.

De ondersteuning vindt plaats via telefoon, Skype, e-mail en/of webinars. Ook maak je deel uit van een online netwerk van leidinggevenden uit andere organisaties.

Jouw investering: € 1,- per dag, oftewel € 365,- voor een heel jaar lang.

(Ja, zelfs in een schrikkeljaar.)

Assessment

Wil je een diep inzicht krijgen in je eigen drijfveren, je natuurlijke kracht én je grootste valkuilen? Ook die waar je je nog helemaal niet bewust van bent? Na een snelle, eenvoudige en superkrachtige meting (online) krijg je de beschikking over een uitgebreide rapportage én krijg je advies-op-maat in een persoonlijk gesprek. De ideale voorbereiding op de volgende stap in je loopbaan maar ook een slimme keuze als je meer uit je eigen mogelijkheden wilt halen of elke keer tegen dezelfde problemen aanloopt. In dit kader werken wij samen met de experts van @Mens. Er zijn inmiddels vele tientallen referenties van deelnemers die enthousiast zijn over deze meting. Het bracht hen tot compleet nieuwe inzichten en een persoonlijke doorbraak.

Jouw investering: € 650,- (excl. btw).

Referenties zijn verkrijgbaar op aanvraag. 

Moedige Manager in 3 maanden

Moed is één van meest onderschatte eigenschappen van een inspirerende leider. De moed hebben om dappere keuzes te maken waarmee je echte vernieuwing creëert in je team of je organisatie. Zodat jullie na jaren van ‘net niet’ ineens wél die doorbraak teweeg brengen. Dat voelt magisch! Wij leren je hoe je binnen drie maanden tijd een moedige manager wordt. De effecten? Enerzijds meer creativiteit en werkplezier, echte verbinding, een groeiend onderling vertrouwen en een betere samenwerking. Anderzijds minder ziekteverzuim, minder gedoe in het team en minder aandacht voor bijzaken die veel tijd en energie kosten. 

Dit gloednieuwe programma bestaat uit een aantal trainingssessies (twee keer per maand, in-company), waarbij één van onze trainers jou individueel begeleidt. Een investering waar je voor de rest van je loopbaan plezier van zult hebben.

Jouw investering: € 3600,- excl. btw.  

Dit op basis van no cure, no pay. 

 

Verlicht Veranderen met je team (VIP-level)

Dit is een intensief ontwikkelprogramma voor managers en hun teams. Alleen interessant als jullie een echte doorbraak willen. Bijvoorbeeld: sluimerende onvrede boven water halen en oplossen, taaie gedragspatronen doorbreken en daardoor de resultaten verbeteren, hogere klanttevredenheid door betere samenwerking en het aanleren van de juiste vaardigheden. Doorlooptijd: ca. 4 tot 6 maanden, met daarin 8 sessies van een dagdeel.

Jullie investering: € 6900,- (excl. btw)

Ook dit gebeurt op basis van no cure, no pay. 

En verder ... ... lezingen en evenementen

We brengen graag de boel een beetje (veel) in beweging. Daarom verzorgen we lezingen, presentaties en seminars over onderwerpen die te maken hebben met persoonlijk leiderschap, moed en het creëren van verandering in een team of organisatie. Wil je bijvoorbeeld een themabijeenkomst door ons laten verzorgen, een inhoudelijke bijdrage aan jullie jaarlijkse teamdag of is er behoefte aan een spraakmakende gastspreker? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. De investering bedraagt € 1750,- voor een lezing of presentatie op locatie, incl. voorbereiding. Hiervan gaat € 250,- naar een goed doel, in goed overleg met de opdrachtgever. Op die manier werken we op meerdere fronten aan vooruitgang en dat draagt bij aan onze missie. 

We noemen hieronder nog een paar mogelijke gespreksthema’s als voorbeeld:

“Het meest intieme plekje van managers” (over de rol die ego en angst spelen in het functioneren)

“Gedragspatronen en de waan van de dag” (hoe je uit de tredmolen komt en verandering creëert)

“Liefdevol Leiderschap” (hoe je voor je medewerkers écht van betekenis wordt)

“Geen trek in feedback?” (over elkaar aanspreken op gedrag, op een manier die mensen verbindt)

+31 6 1129 9813

info@optimusprime.nl

Peppelhoven 28
6225 GZ Maastricht

Privacyverkaring OptimusPrime

Bekijk ons profiel op LinkedIn

Ook op FB zijn we actief