Wat klanten over ons zeggen:

Betrokken, warme en rustige coach, die al bij het eerste contact een gevoel van saamhorigheid creëert maar wel de verantwoordelijkheid bij jou laat. Met zijn deskundige adviezen brengt hij je op een spoor dat leidt tot een oplossing.

Jacques Reuvers

adviseur P&O

Ik heb de samenwerking als zeer prettig en constructief ervaren. Het was plezierig om samen met jou de route naar een nieuwe baan te verkennen. Je gaf duidelijke en objectieve feedback en liet het ‘eigenaarschap’ bij mij. Je bent objectief, neutraal, menselijk en authentiek. Je bent in staat om resultaatgericht te communiceren. Je weet een gezonde symbiose te creëren, waarbij er geen afhankelijkheidsrelatie ontstaat. Dit stelt coachees in staat hun (eigen) potentieel ten volle te benutten.

Gerard de Jong

sectorhoofd staf eenheid Limburg, Politie Nederland

Gian heeft een uitstekend luisterend oor en kan heel goed filteren in je verhaal. Vervolgens weet hij je de informatie die hij daaruit haalt zo terug te geven dat het je motiveert en stimuleert om met een frisse blik naar je situatie te kijken. Zijn vermogen om keuzes te maken en de passie voor zijn eigen weg zijn inspirerend. Hij geeft zelf het beste voorbeeld van moedig managen in de wijze waarop hij in zijn professionele leven het wiel regelmatig opnieuw uitvindt en een nieuwe weg inslaat. Ik kan hem als praatpaal, klankbord en richtingaanwijzer zeer aanbevelen!

Alexandra Maas

coach

Ik kan de training Mindfulness van Gian van harte aanbevelen. De training wordt op een hele prettige manier gegeven met een goede mix van theoretische achtergronden en oefeningen. Tijdens de training merk je al dat je helemaal tot rust komt. Je voelt dat het goed doet. En dat is de beste motivatie om mindfulness in je leven in te gaan passen. Ik heb er heel veel aan. Bedankt Gian!

Wendy Maassen

medewerkster HRM, gemeente Sittard-Geleen

Ik vond het ongelofelijk hoe snel je kon schakelen en alle lopende issues en oude shit boven tafel kreeg en daar op in wist te spelen. Daar doen de meeste mensen echt veel langer over.
Er is wel een bepaalde rust en besef gekomen van mijn eigen plek in het geheel; mijn rol, mijn verantwoordelijkheden en dat ik ook dingen mag laten gaan wat niet bij mij hoort.
Helma Schellen

vestigingsmanager

Gian is een gesprekspartner die rust uitstraalt, niet oordeelt én uitdaagt. 

Olga Pijnacker-Hordijk

locatiemanager

Gian is een betrokken en ervaren coach. Hij is authentiek en wil je graag helpen. Direct in zijn aanpak en eerlijk in zijn feedback. Bovendien is het een aardige kerel. Zeker iemand die weet waar hij het over heeft.

Dimitri Thijssen

Interim-manager

Gian is een oplossingsgerichte coach die met respect voor issues van de ander het doel voor ogen houdt en de cliënt faciliteert in het bereiken van dit doel.

José Muis

Psycholoog

Gian heeft ons als groep dichterbij elkaar gebracht. Zijn manier van vragen stellen, heeft ons bij elke sessie geholpen om steeds meer tot de essentie van onze opgave en aanpak te komen. Het gaf ons positieve energie om onderwerpen tot op de bodem uit te zoeken. Hij gaat daarbij moeilijke vragen zeker niet uit de weg en je voelt je bij hem vertrouwd en gehoord in de zoektocht naar oplossingen. Ook verliest hij de sfeer binnen de groep niet uit het oog.

Ivo Breuer

adviseur bedrijfsvoering

Gian heeft mij geholpen met de vorming van het nieuwe cluster Informatiemanagement (IM) binnen mijn team. De kickoffsessie heeft hij uitstekend verzorgd. Op zijn eigen prettige en deskundige wijze, zet hij zijn ruim arsenaal van vaardigheden situationeel in. Het resultaat van de kickoff is, dat er een mooie en stevige basis ligt voor de verdere doorontwikkeling van het cluster IM. Daarvoor ben ik hem dankbaar en kan ik hem van harte aanbevelen.

Alex Smit

teamleider

We hebben Gian leren kennen als een verbinder die goed luistert en scherp analyseert. Zijn opdracht was het maken van een virtuele teamfoto. Alle teamleden hebben zich in dit proces op hun gemak gevoeld en hebben op basis van de teamfoto verdere stappen gezet in de gezamenlijke ontwikkeling. Een mooie interventie met aandacht voor de menselijke en professionele uitdagingen van de teamleden.

Petra Dassen-Housen

burgemeester

Gian is een adviseur die autonoom durft te adviseren op basis van een goede analyse en steeds met het zicht op het teambelang. Hij heeft bijzonder oog voor groepsprocessen en samenwerking binnen een team. En dat alles met genoeg relativeringsvermogen en humor. 

Thomas Gelissen

bestuurder en interim-manager

Ik heb Gian leren kennen als een fijne coach / trainer die je juiste kritische vragen stelt en goed doorvraagt. Met zijn kennis en kunde heeft hij mij helpen ontwikkelen in mijn rol als teamleider en mijn team stappen laten zetten naar een betere samenwerking.

Jeroen Hesen

teamleider

Gian heeft enkele jaren op inspirerende wijze vorm en inhoud gegeven aan de beleidsadvisering binnen ons organisatie- en personeelsbeleid. Hij had de positie voor zowel bestuur als ambtelijke organisatie om een positieve en inhoudelijk sterke bijdrage te leveren en daarvoor draagvlak te creëren.

Arno Verhoeven

burgemeester

Professioneel erg sterk & kundig en doen wat nodig is om het juiste resultaat te behalen” Dat is de quote die ik aan Gian toeschrijf. Gian is resultaatgericht, toont lef en loopt ook de paden die nog niet belopen zijn als dat nodig is. In de ervaring die ik met Gian opgedaan heb valt mij ook de balans op in zijn werkhouding. Humor en speelsheid afgewisseld met confrontatie. Hiernaast laat Gian ook zijn kwetsbare kant zien als dat functioneel behulpzaam is. Kortom een sterke professional die naast collegiaal ook een prettig persoon in de omgang is.

Nicki van Heugten

trainer-coach

Hoewel in eerste instantie een beetje sceptisch, bleek al snel dat het werkt. Gian is echt een meester in deze trainingen.

Guy Limpens

beleidsadviseur

+31 6 1129 9813

info@optimusprime.nl

Peppelhoven 28
6225 GZ Maastricht

Privacyverkaring OptimusPrime

Bekijk ons profiel op LinkedIn

Ook op FB zijn we actief