Persoonlijk

 

“Ik ben ervan overtuigd dat je als kind onbewust al weet wat je roeping is. Zelf schreef ik ooit op de basisschool in het vriendenboekje van een klasgenoot het volgende:

Wat wil ik later worden: dokter, want dan kan ik lekker mensen beter maken.

Dit zinnetje is me altijd bijgebleven. Later, op de middelbare school, werd duidelijk dat een studie geneeskunde heel moeilijk zou gaan worden. Extreem slecht in wiskunde en scheikunde.  Maar uiteindelijk bleek dat het ‘beter maken van mensen’ gelukkig niet voorbehouden is aan dokters.

Ik heb de afgelopen twintig jaar alleen maar rollen vervuld waarin ik mensen kon helpen om beter te worden. Niet beter dan een ander, maar de betere versie van zichzelf. Dat is misschien wel het mooiste dat er is. Als je op een of andere manier een bijdrage kunt leveren aan de ontwikkeling van een ander. En daarvoor hoeft hij of zij niet ‘ziek’ te zijn. 

Eind 2016 schreef ik me in bij de Kamer van Koophandel. Een andere droom ging daarmee ook in vervulling: ik ging ondernemen. En een bedrijfsnaam was snel gevonden. Optimus Prime. Voor mij een symbool van persoonlijk leiderschap, transformatie, moed en inspiratie. Die vier waarden komen terug in alles wat ik doe. Niet alleen individueel maar ook in de samenwerking met andere professionals. Optimus beschikt over een flexibel team van experts die allemaal één ding gemeen hebben: ze houden van mensen. 

Ik wens jou alle mogelijke geluk, wijsheid en vertrouwen op je eigen weg. Zodat ook jij de allerbeste versie mag worden van jezelf.

Gian.

+31 6 1129 9813

info@optimusprime.nl

Peppelhoven 28
6225 GZ Maastricht

Privacyverkaring OptimusPrime

Bekijk ons profiel op LinkedIn

Ook op FB zijn we actief