Onze online trainingen

Online training ‘De zes sleutels tot succes bij innovatie’

Zo breng je innovatie in je team op gang, waardoor medewerkers vaker met initiatieven gaan komen, beter gaan samenwerken en zich beter verplaatsen in de behoefte van de klant.
In deze training ontdek je wat de grootste valkuilen zijn voor ‘verandermanagers’ zoals jij. En je gaat natuurlijk ervaren hoe het wel kan, aan de hand van zes cruciale inzichten. In totaal duurt deze training een uur.

Je kunt deze training (die bestaat uit zes blokken van 10 minuten) geheel zelfstandig volgen, op de momenten dat het jou uitkomt. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van video, audio en een overzichtelijke handout als naslagwerk.
Je mag gedurende drie maanden onbeperkt vragen stellen aan een ervaren trainer/coach op afstand (telefonisch en per e-mail). Voor wie? Voor teamleiders, afdelingshoofden, projectleiders en adviseurs. Iedereen die bezig is (of gaat) met het aanjagen van veranderprocessen.

De prijs van deze training bedraagt € 149,- (excl. btw)

 

 

 

Online training ‘De Moedige Manager’.

Zo breng je innovatie op gang en bouw je aan een sterk team, zonder dat het jou als leidinggevende veel extra tijd of energie gaat kosten. Je maakt gebruik van de meest waardevolle inzichten op het gebied van leiderschap en teamontwikkeling van de afgelopen twintig jaar.

Deze online training bestaat uit drie modules:

  • Het bouwen van een sterk team (stap voor stap).
  • Het op gang brengen van innovatie (verandermanagement).
  • In balans blijven als leidinggevende, mentaal en fysiek.

Een training die je geheel zelfstandig kunt volgen, op de momenten waarop het jou schikt.
Aan de hand van video’s, audiobestanden en handige documenten word je eenvoudig door het programma heen geloodst. En je mag een drie maanden lang (telefonisch en via e-mail) onbeperkt vragen stellen aan een ervaren trainer/coach op afstand. Voor wie? Ideaal voor leidinggevenden die geen langdurige, intensieve training of opleiding willen gaan volgen maar die wél met praktisch toepasbare tips en inzichten snel aan de slag willen in het dagelijks werk.

Kortom: deze online training levert je geen ‘papiertje’ op maar wel inspiratie, kennis en vaardigheden
die voor een leider anno 2021 onmisbaar zijn.

Prijs € 349,- (excl. btw en incl. boek ‘De Moedige Manager’).

 

 

 

+31 6 1129 9813

info@optimusprime.nl

Peppelhoven 28
6225 GZ Maastricht

Privacyverkaring OptimusPrime

Bekijk ons profiel op LinkedIn

Ook op FB zijn we actief