Het werkboek voor
Moedige Mensen

Voor de dappere doe-het-zelvers. Mensen die taaie denk- en gedragspatronen bij zichzelf willen doorbreken, waardoor ze hun leven een nieuwe wending geven. Een leven met bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld, een betere balans tussen werk en privé, een hechtere relatie met zichzelf én met anderen, met meer assertiviteit, leiderschap en persoonlijke ‘power’. Een leven dat gezonder, vitaler en gelukkiger wordt.

Voor mensen die niet alles toeschrijven aan geluk of pech, toeval, de omstandigheden, een vervelende baas of collega’s die er niks van snappen, ‘geen tijd’, goede of slechte genen die ze van hun ouders hebben gekregen.

Het werkboek voor moedige mensen

Kortom, zij die bewust aan de slag willen met het creëren van vernieuwing en die bereid zijn om de mouwen op te stropen. Die de verantwoordelijkheid voor hun eigen werk en leven in handen durven te nemen.

Het werkboek is daarbij een routekaart. Jij bent zelf de chauffeur. En ik?

Ik rij waar nodig een stukje met je mee, om je voorzien van advies en support.

Heel praktisch:

 • Jij bepaalt zelf je doelstelling. Die kan te maken hebben met je werk(situatie), loopbaanontwikkeling of privéleven.
 • Vervolgens krijg je gedurende 66 dagen elke dag een opdracht, een vraag, een bron van inspiratie en/of een oefening voorgeschoteld.
 • Stap voor stap verander je hiermee je denkwijze, je keuzes, je gedrag en uiteindelijk ook je ervaringen en gevoelens.
 • Gaandeweg verander je daardoor de onbewuste patronen in je hersenen. Je legt nieuwe verbindingen en creëert dus ook nieuwe ervaringen.
 • Na die 66 dagen zul je merken dat je de basis hebt gelegd voor de gewenste verandering in je werk of je leven. Je doel is dan bereikt of op z’n minst een flink stuk dichterbij gekomen. (Immers, die 66 dagen zijn een gemiddelde.)
 • Relatief weinig tekst en veel ruimte voor je eigen reflectie.
 • Het werkboek is bij uitstek geschikt voor doelstellingen zoals bijvoorbeeld:
  – Ik wil meer zelfvertrouwen ontwikkelen;
  – Ik wil een betere balans vinden tussen werk en privé;
  – Ik wil meer ontspannen in het leven staan;
  – Ik wil een betere relatie ontwikkelen met…
 • Het werkboek, in handige ringband-uitvoering, wordt zoveel mogelijk op maat gemaakt voor jouw unieke doelstelling.
 • Gedurende die 66 dagen sta ik aan je zijde, als supporter, adviseur, trainer, coach, klankbord en luisterend oor. We hebben in elk geval wekelijks contact, online of telefonisch en je mag onbeperkt een beroep op me doen, 24/7.
 • Jouw investering bedraagt: € 449,- (excl. btw)

 

 • Let op: in de maand januari 2022 kun je nog gebruik maken van het tarief van 2021, € 249,- (excl. btw).

Kort samengevat: je krijgt dus niet alleen het werkboek-op-maat maar ook persoonlijke begeleiding. Dat betekent dat je eigenlijk geen enkel excuus meer hebt om je doel straks niet te bereiken…

Durf je het aan? Ben je er klaar voor om die verandering in gang te zetten?

Druk dan op de onderstaande button. Heb je vragen? Bel mij dan rechtstreeks of stuur een bericht. Ik reageer binnen een dag.

 

Het werkboek voor moedige mensen

Nieuwe  trainingen

Leergang Moedig Leiderschap

Doorbreek oude patronen en creëer groei & vernieuwing

De leidinggevende die in verbinding oude patronen weet te doorbreken is in staat om groei en vernieuwing te creëren. Die leidinggevende excelleert in verbindend leiderschap, en zorgt voor een evenwicht tussen zorg voor medewerkers en het aanbieden van uitdaging. Deze dienende houding is van grote betekenis in onze huidige en snel veranderende maatschappij. 
Maar hoe doe je dat dan?    … … dat lees je op onze pagina TRAININGEN.

 

In de Media

LimburgWerkt.nu 29 mei 2020
Ga aan de slag met de gewoonte van het stilstaan

Keuzes durven maken en vooral jezelf beter leren kennen. Dat is wat de goede manager onderscheidt van de rest. Dat stelt organisatiedeskundige Gian Kerstges, die de voorbije maanden tientallen topmanagers binnen en buiten Limburg sprak over hun werk. Nu komt zijn boek uit: ‘De moedige manager’.

 

De Limburger 24 mei 2020
Nieuw boek over de persoonlijkheid achter de topmanager: ‘Moed als kompas voor het leiderschap’

Keuzes durven maken en vooral jezelf beter leren kennen. Dat is wat de goede manager onderscheidt van de rest. Dat stelt organisatiedeskundige Gian Kerstges, die de voorbije maanden tientallen topmanagers binnen en buiten Limburg sprak over hun werk. Nu komt zijn boek uit: ‘De moedige manager’.

 

Algemeen Dagblad 14 mei 2020
Dit zijn de vier eigenschappen van een goede leider: ‘In coronacrisis komt de ware aard boven’

Een goede werkgever zijn in coronatijd, hoe doe je dat? Er zijn genoeg voorbeelden van leiders die het niet zo slim aanpakken en medewerkers juist demotiveren. Gian Kerstges, trainer en schrijver, bestudeerde succesvolle managers en verklapt hun geheimen.

 

ManagementImpact 7 mei 2020
Moed als managementinstrument

Moed is de bereidheid om als leider de confrontatie met ongemak, angst (je ego) en twijfel aan te gaan en te doorstaan, in het belang van een hoger doel.

 

onze E-books

 

Voorzien van vijftig adviezen voor adviseurs en leidinggevenden waarmee ze de ontwikkeling van medewerkers nieuwe impulsen kunnen geven.

OptimusPrime - Verlicht Verandere

Zo kun je gedragsverandering binnen je team beïnvloeden en sturen, waardoor jullie samenwerking beter wordt en klanten enthousiast worden.

Publicaties & Blogs op LinkedIn

+31 6 1129 9813

info@optimusprime.nl

Peppelhoven 28
6225 GZ Maastricht

Privacyverkaring OptimusPrime

Bekijk ons profiel op LinkedIn

Ook op FB zijn we actief