Nieuwe  trainingen

UNSTOPPABLE – Ondernemen is een avontuur.

Het ene moment ga je door een diep dal en later geniet je van het prachtige uitzicht op één van de hoge pieken. Dan voel je je voldaan en proef je de zoete smaak van succes en het doel dat bereikt is. Die ene grote opdracht heb je op eigen kracht binnengehaald en tot volle tevredenheid van de opdrachtgever afgerond. De complimenten vliegen je om de oren en je voelt je gewaardeerd. En, niet onbelangrijk: je hebt financieel weer wat meer spek op de ribben. Dat geeft je een gerust gevoel en vol vertrouwen zie je de toekomst tegemoet. Download hier de volledige brochure

Intervisiegroep ‘Leiding geven in tijden van verandering’

Optimus Prime biedt vanaf december 2020 online intervisie aan voor leidinggevenden die zich verder willen ontwikkelen in hun rol als (verander)manager.

Wat houdt dit in?    … … dat lees je op onze pagina TRAININGEN.

 

Leergang Moedig Leiderschap

Doorbreek oude patronen en creëer groei & vernieuwing

De leidinggevende die in verbinding oude patronen weet te doorbreken is in staat om groei en vernieuwing te creëren. Die leidinggevende excelleert in verbindend leiderschap, en zorgt voor een evenwicht tussen zorg voor medewerkers en het aanbieden van uitdaging. Deze dienende houding is van grote betekenis in onze huidige en snel veranderende maatschappij. 
Maar hoe doe je dat dan?    … … dat lees je op onze pagina TRAININGEN.

 

In de Media

LimburgWerkt.nu 29 mei 2020
Ga aan de slag met de gewoonte van het stilstaan

Keuzes durven maken en vooral jezelf beter leren kennen. Dat is wat de goede manager onderscheidt van de rest. Dat stelt organisatiedeskundige Gian Kerstges, die de voorbije maanden tientallen topmanagers binnen en buiten Limburg sprak over hun werk. Nu komt zijn boek uit: ‘De moedige manager’.

 

De Limburger 24 mei 2020
Nieuw boek over de persoonlijkheid achter de topmanager: ‘Moed als kompas voor het leiderschap’

Keuzes durven maken en vooral jezelf beter leren kennen. Dat is wat de goede manager onderscheidt van de rest. Dat stelt organisatiedeskundige Gian Kerstges, die de voorbije maanden tientallen topmanagers binnen en buiten Limburg sprak over hun werk. Nu komt zijn boek uit: ‘De moedige manager’.

 

Algemeen Dagblad 14 mei 2020
Dit zijn de vier eigenschappen van een goede leider: ‘In coronacrisis komt de ware aard boven’

Een goede werkgever zijn in coronatijd, hoe doe je dat? Er zijn genoeg voorbeelden van leiders die het niet zo slim aanpakken en medewerkers juist demotiveren. Gian Kerstges, trainer en schrijver, bestudeerde succesvolle managers en verklapt hun geheimen.

 

ManagementImpact 7 mei 2020
Moed als managementinstrument

Moed is de bereidheid om als leider de confrontatie met ongemak, angst (je ego) en twijfel aan te gaan en te doorstaan, in het belang van een hoger doel.

 

UNSTOPPABLE

Ook dit event wordt -gezien de aangescherpte maatregelen- verplaatst naar 7 april 2021.

onze E-books

 

Voorzien van vijftig adviezen voor adviseurs en leidinggevenden waarmee ze de ontwikkeling van medewerkers nieuwe impulsen kunnen geven.

OptimusPrime - Verlicht Verandere

Zo kun je gedragsverandering binnen je team beïnvloeden en sturen, waardoor jullie samenwerking beter wordt en klanten enthousiast worden.

Publicaties & Blogs op LinkedIn

+31 6 1129 9813

info@optimusprime.nl

Peppelhoven 28
6225 GZ Maastricht

Privacyverkaring OptimusPrime

Bekijk ons profiel op LinkedIn

Ook op FB zijn we actief