Zo word je een Moedige Manager

In vier eenvoudige stappen naar excellent functioneren en persoonlijk leiderschap.

Wat kun je dan verwachten?

Je creëert een stevige vertrouwensband met je collega’s, er ontstaat daardoor meer veiligheid en iedereen kan zich optimaal ontwikkelen. Jij gaat je volledige potentieel benutten zonder dat je het nóg drukker krijgt. Je legt de basis voor echte vernieuwing, groei en transformatie. Eindelijk krijgt die cultuurverandering een kans. Eindelijk hou je zelf eens meer tijd en energie over, dankzij de dappere beslissingen die je durft te nemen. En de betere onderlinge samenwerking leidt tot hogere kwaliteit en enthousiaste klanten. Grote kans dat het ziekteverzuim naar een (nog) lager niveau daalt. En jij straalt rust en vertrouwen uit. Hoe lekker zou dat zijn?

Dat voorbeeldgedrag werkt aanstekelijk. Net als dat ene dominosteentje dat een hele reeks steentjes in beweging brengt.

Kortom: in dit boek leer je welke vier gewoontes je jezelf eigen kunt maken om zulke resultaten te behalen. Geen ingewikkelde modellen, taaie theorie of langdurige processen maar simpele, praktisch toepasbare adviezen en waardevolle inzichten. Boordevol praktijkvoorbeelden, anekdotes en verhalen.

“Dit boek hoort op het nachtkastje van elke manager te liggen.”

Remco Claassen

Nederlands bekendste spreker en trainer op het gebied van leiderschap, beïnvloeding & communicatie.

Reserveer ‘m vóór 1 juni 2020 en maak kans op de volgende extra’s:
Optimus Prime - Quotes  Een persoonlijke online coachingssessie van een uur met Gian, waarin je je eigen vraagstuk inbrengt. Je krijgt tevens een Yeti Blue Snowball Ice microfoon cadeau.
Optimus Prime - Quotes  Een ‘moedige meeting’ voor jou en al je collega’s waarin Gian observeert, analyseert en adviseert. Dit kan online maar eventueel ook op locatie.
Optimus Prime - Quotes  Een VIP ticket voor de boekpresentatie, later dit jaar. Je krijgt in dat geval het (gesigneerde) boek cadeau, je mag aanwezig zijn bij de feestelijke happening in Maastricht (inclusief drankjes) én je mag ook nog een introducé meenemen.

Deze extraatjes worden verloot onder de early birds. Er zijn straks dus drie winnaars.
Wees er snel bij en bestel je boek nu alvast! … het boek is leverbaar vanaf 24 mei !

P.S. Wil je liever méér boeken tegelijk bestellen? Mooi! Dan heb ik een aanbod voor je om eens heel even over na te denken.

Bij een bestelling van minimaal 5 boeken krijg je een persoonlijke coachingssessie van een uur cadeau. Online of op locatie, wat jij wil.

Bij een bestelling van minimaal 20 boeken geef ik jou en je team een in-company workshop op maat, van 2 uur.

Wil je 50 boeken afnemen? Dan kom ik voor jou en de rest van de organisatie een inspirerende lezing geven. En bij een bestelling van 100 boeken verzorg ik een hele dag training, ook volledig op maat.

onze E-books

 

Voorzien van vijftig adviezen voor adviseurs en leidinggevenden waarmee ze de ontwikkeling van medewerkers nieuwe impulsen kunnen geven.

OptimusPrime - Verlicht Verandere

Zo kun je gedragsverandering binnen je team beïnvloeden en sturen, waardoor jullie samenwerking beter wordt en klanten enthousiast worden.

Publicaties & Blogs op LinkedIn

1 mei 2020
Napoleon

LinkedIn - Napoleon

22 april 2020
Man met ballen

LinkedIn - Man met ballen

14 april 2020
Verleid worden

LinkedIn - Verleid worden

16 augustus 2019
Waar rook is, is vuur …

Waar rook is, is vuur

+31 6 1129 9813

info@optimusprime.nl

Peppelhoven 28
6225 GZ Maastricht

Privacyverkaring OptimusPrime

Bekijk ons profiel op LinkedIn

Ook op FB zijn we actief