Zo word je een Moedige Manager

In vier eenvoudige stappen naar excellent functioneren en persoonlijk leiderschap.

Wat kun je dan verwachten?

Je creëert een stevige vertrouwensband met je collega’s, er ontstaat daardoor meer veiligheid en iedereen kan zich optimaal ontwikkelen. Jij gaat je volledige potentieel benutten zonder dat je het nóg drukker krijgt. Je legt de basis voor echte vernieuwing, groei en transformatie. Eindelijk krijgt die cultuurverandering een kans. Eindelijk hou je zelf eens meer tijd en energie over, dankzij de dappere beslissingen die je durft te nemen. En de betere onderlinge samenwerking leidt tot hogere kwaliteit en enthousiaste klanten. Grote kans dat het ziekteverzuim naar een (nog) lager niveau daalt. En jij straalt rust en vertrouwen uit. Hoe lekker zou dat zijn?

Dat voorbeeldgedrag werkt aanstekelijk. Net als dat ene dominosteentje dat een hele reeks steentjes in beweging brengt.

Kortom: in dit boek leer je welke vier gewoontes je jezelf eigen kunt maken om zulke resultaten te behalen. Geen ingewikkelde modellen, taaie theorie of langdurige processen maar simpele, praktisch toepasbare adviezen en waardevolle inzichten. Boordevol praktijkvoorbeelden, anekdotes en verhalen.

“Dit boek hoort op het nachtkastje van elke manager te liggen.”

Remco Claassen

Nederlands bekendste spreker en trainer op het gebied van leiderschap, beïnvloeding & communicatie.

P.S. Wil je méér boeken tegelijk bestellen? Mooi! Dan heb ik een aanbod voor je om eens heel even over na te denken.

Bij een bestelling van minimaal 5 boeken krijg je een persoonlijke coachingssessie van een uur cadeau. Online of op locatie, wat jij wil.

Bij een bestelling van minimaal 20 boeken geef ik jou en je team een in-company workshop op maat, van 2 uur.

Wil je 50 boeken afnemen? Dan kom ik voor jou en de rest van de organisatie een inspirerende lezing geven. En bij een bestelling van 100 boeken verzorg ik een hele dag training, ook volledig op maat.

Dit is een prachtig boek dat opnieuw laat zien dat transformatie in alle eenvoud altijd weer bij jezelf begint. Wanneer managers en leiders het echte werk aangaan, het werken aan zichzelf verander je van leider naar inspirator. Mensen willen niet geleid worden, mensen willen geïnspireerd worden. Gian heeft een prachtig boek geschreven met praktische handvatten en herkenbare verhalen uit het alledaagse leven van managers. Zeer de moeite waard. Dank je wel Gian dat je dit het zo toegankelijk hebt verwoord en voor de boodschap die je hiermee in de wereld brengt.

Nicki van Heugten,

trainer en coach

Af en toe komt er een boek voorbij dat mij raakt, dat mij uitdaagt om met de inhoud aan de slag te gaan, dat mij overtuigt dat het me helpt om te groeien en dichter bij mezelf te komen. Dat mij beter maakt als mens en professional. De moedige manager van Gian Kerstges kan ik iedereen aanraden die echt durft om te veranderen. Voor degene die de moed heeft om te kiezen voor liefde in plaats van gelijk! Dank je wel Gian Kerstges, het is een prachtig geschenk met wijze lessen die vooral uitnodigen om te gaan doen!

Michiel Sluijsmans,

manager bij woonstichting

Gian geeft het in het boek zelf al aan: dit is geen boek met zwaar wetenschappelijke theorieën over leiderschap en moed. Nee, het is vooral een boek met veel verhalen uit de praktijk. Deze verhalen en inzichten verbindt Gian ragfijn aan elkaar waarbij de theorie soms ook wordt aangetikt. Wat mij betreft is dit boek een must-read voor iedereen die leiding geeft en geeft het goed weer waar het echt om draait bij leiderschap: moed, zelfreflectie, kwetsbaarheid, voorbeeldgedrag. Aanrader!

Sander Wesdorp,

strategisch adviseur

Het is Gian gelukt om een boek te schrijven dat boeit. En blijft boeien. Door de combinatie van theorie en praktijk wordt het nooit saai en zijn de eye openers meer dan aanwezig in dit boek. Vooral de persoonlijke verhalen van moedige mensen raken, temeer omdat ze dichtbij komen. De opbouw van het boek is goed, de lezer wordt bij de hand genomen en er is geen specifieke voorkennis nodig. Het is een echte aanrader voor iedereen die leiding geeft, leiding ontvangt of vooral eens in de psyche van de leider wil kijken.

Danny Mullenders,

coach en organisatiepsycholoog

Ik plak meestal Post-it op pagina’s in boeken. Pagina’s die ik niet wil vergeten. In dit boek ben ik ermee gestopt, het werden er teveel. Alles wat een team nodig heeft, is een manager die kiest voor gezonde verbindingen, open communicatie en een veilige omgeving om in te werken. Zodat er in vertrouwen en met plezier gewerkt en gecommuniceerd wordt. Dit boek legt duidelijk uit wat goed leiderschap is. Een aanrader voor iedere organisatie en (toekomstige) managers. Leest ook nog eens prettig weg.

Sandra Sitskoorn,

tekstschrijver en trainer

De moedige manager, een makkelijk ‘lees weg’ boek met een prikkelende schrijfstijl. De combinatie van persoonlijke verhalen en ervaringen afgewisseld met zeer diverse praktijkvoorbeelden maakt dit boek sterk. Moed is een eigenschap die je iedereen toewenst. Dit boek zet aan tot na- en overdenken, spiegelt en stimuleert tot reflectie. Een aanrader wanneer je kennis wilt maken met de diepere lagen van je ‘IK’

Sven Decoene,

beleidsmedewerker

Ik heb de Moedige Manager met veel plezier gelezen en de heldere opbouw ervan maakt het tot een toegankelijk boek. Een bijzonder woord van waardering heb ik voor de indeling en de vormgeving; die is gewoon top.
Ik hoop van harte, dat het boek zijn weg vindt naar veel managers, dat zij de goede raad ter harte zullen nemen en het door de auteur uitgestippelde pad zullen volgen om uiteindelijk als Moedige Manager door het leven te kunnen gaan.

Ton Bron,

voormalig manager ABN Amro

Een boek wat heel lekker leesbaar is!
Alle managers kunnen er nog iets praktisch bruikbaars uithalen.
Durf je als manager nog stil te staan? Weet jij bij jezelf en je teamleden het vuurtje weer aan te wakkeren? Doorbraken creëren en overtuigen loslaten? Wil je het goede voorbeeld zijn? Klinkt dit alles mooi en interessant? Dan is dit het boek voor jou!
Veel leesplezier!

Moniek Heijmans-Faessen,

coach en teamleider

Als niet-lezer werd ik meegetrokken in dit boek. Meer dan dertig jaren met diverse managers en leiders te maken gehad. Zij hebben ongetwijfeld gedacht dat zij naar goed inzicht hun taken vervulden. Toen was dit boek nog niet geschreven. Het is aan te bevelen voor iedere leider doch ook voor de gewone medewerker. Bovendien goed toepasbaar in private kwesties. Je ego wordt eens goed onder de loep genomen. Het leest prettig en niet ingewikkeld. Vooruitgang in je mens zijn en leidinggevende kwaliteiten verzekerd.
Kopen dus!

Johan Ekkerink,

werkzaam in de sector personenvervoer

onze E-books

 

Voorzien van vijftig adviezen voor adviseurs en leidinggevenden waarmee ze de ontwikkeling van medewerkers nieuwe impulsen kunnen geven.

OptimusPrime - Verlicht Verandere

Zo kun je gedragsverandering binnen je team beïnvloeden en sturen, waardoor jullie samenwerking beter wordt en klanten enthousiast worden.

Publicaties & Blogs op LinkedIn

1 mei 2020
Napoleon

LinkedIn - Napoleon

22 april 2020
Man met ballen

LinkedIn - Man met ballen

14 april 2020
Verleid worden

LinkedIn - Verleid worden

16 augustus 2019
Waar rook is, is vuur …

Waar rook is, is vuur

+31 6 1129 9813

info@optimusprime.nl

Peppelhoven 28
6225 GZ Maastricht

Privacyverkaring OptimusPrime

Bekijk ons profiel op LinkedIn

Ook op FB zijn we actief