Informatie voor leden

De waan van de dag slokt mij als leidinggevende vaak helemaal op. Als een wervelwind waar ik niet tegen opgewassen ben. Hoe kan ik in die hectiek toch voldoende aandacht geven aan mijn medewerkers?

 

Afgelopen zomer heb ik een uitgebreide enquête gehouden onder leidinggevenden in de meest uiteenlopende branches. Ik vroeg ze: wat is jullie grootste uitdaging op dit moment? Welk probleem zou je nu graag opgelost willen zien?

Er kwamen tientallen reacties binnen en ik kon uiteindelijk een top 3 maken van hot items.

Eén daarvan is:

Hoe kom ik uit de waan van de dag, zodat ik meer aandacht kan geven aan de ontwikkeling van mijn medewerkers?

Deze vraag heb ik uitgebreid beantwoord én voorzien van praktisch toepasbare adviezen, die je vandaag al meteen kunt gebruiken. Je vindt ze, net als alle andere waardevolle ‘goudstaven’, in de kluis hier op de website. De grootste sleutels voor succes op het gebied van leiding geven, allemaal verzameld in één programma.

Ben je benieuwd naar het volledige artikel?
Wordt dan Member van OptimusPrime. Stuur dan een mail en dan vertel ik je meer, ook over de kosten en voorwaarden. Na jouw lidmaatschap krijg je een inlogcode en daarmee toegang toegang tot de meest waardevolle inzichten voor leidinggevenden, verzameld in de afgelopen twintig jaar. Allemaal overzichtelijk voor jou op een rijtje gezet en voorzien van theorie, een FAQ, krachtige methodieken, inspirerende filmpjes en audiobestanden. Een compleet en uniek trainingsprogramma voor leiders met lef, die effectief willen omgaan met hun kostbare tijd en aandacht.

 

+31 6 1129 9813

info@optimusprime.nl

Peppelhoven 28
6225 GZ Maastricht

Privacyverkaring OptimusPrime

Bekijk ons profiel op LinkedIn

Ook op FB zijn we actief